Echipa de handbal seniori a Clubului Sportiv Universitar din Suceava se pregăteşte intens în această perioadă pentru a ajunge în formă maximă pe data de 2 februarie, când va susţine primul meci oficial din acest an, în deplasare, în compania grupării Poli Iaşi. Antrenorul Adrian Chiruţ a sunat adunarea încă de pe 6 ianuarie, urmând ca în cursul acestei săptămâni, „studenţii” să dispute şi primele două jocuri de verificare din intersezon, în compania formaţiei de primul eşalon CSM Vaslui. Duelurile cu echipa antrenată de Leonard Bibirig vor avea loc în sala „Dumitru Bernicu”, vineri, de la ora 17.00, şi sâmbătă, începând cu ora 12.30. Echipa vasluiană ocupă în acest moment locul 12 în Liga Zimbrilor şi are în componenţă mai mulţi handbalişti care au evoluat în trecut pentru CSU Suceava, este vorba de Florin Acatrinei, Alin Petrea, Bogdan Pralea, Silvian Amihăesi sau Sebastian Polocoşer.

Săptămâna viitoare, pe 23 şi pe 24 ianuarie, gruparea suceveană va participa la un puternic turneu amical la Baia Mare, alături de gazdele de la Minaur, de Potaissa Turda şi de CSM Reşiţa.

„Pe lângă meciurile cu Vaslui şi turneul de la Baia Mare vom încerca să mai facem câteva partide de pregătire cu echipe dispuse la acest lucru. Ne aşteaptă o a doua parte a sezonului mult mai dificilă şi trebuie să fim pregătiţi pentru atingerea obiectivului propus, promovarea în Liga Naţională”, a declarat antrenorul grupării sucevene, Adrian Chiruţ.