Brigada numărul unu din ţara noastră pe plan internaţional, alcătuită din arădeanul Ovidiu Haţegan, sătmăreanul Octavian Şovre şi suceveanul Sebastian Gheorghe, nu a avut prea mult timp liber după ce s-a întors de la Campionatul Mondial al Cluburilor din Qatar, acolo unde a oficiat trei partide. Cei trei au fost delegaţi la sfârşitul săptămânii la derbiul Superligii Arabiei Saudite, dintre Al Hilal şi Al Wehda. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei gazdă, pregătită de Răzvan Lucescu, care a urcat pe primul loc în clasament în urma acestui succes. A fost al şaptelea joc pe care brigada din România l-a arbitrat în acest sezon în Arabia Saudită, dintre care şase în campionat şi unul în Cupa Regelui.
În actuala ediţie a cupelor europene, Haţegan, Şovre şi Gheorghe au mai arbitrat duelul dintre Borussia Dortmund şi Barcelona, din grupele Ligii Campionilor, dar şi confruntarea dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, contând pentru play-off-ul aceleiaşi competiţii.

De asemenea, în toamnă cei trei au oficiat şi duelul Turcia – Albania, din preliminariile EURO 2020, dar şi confruntarea Istanbul Başakeşhir – AS Roma, din Europa League.

În vârstă de 43 de ani, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 13 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti, iar în anul 2016 a avut şansa de a fi delegat atât la Campionatul European din Franţa, cât şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.