Mijlocașul sucevean Tiberiu Serediuc este prima achiziție a grupării Turris Oltul Turnu Măgurele în 2020, clasată pe locul al cincilea în ierarhia la zi a Ligii a II-a. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat până în vara lui 2019 la FC Hermannstadt, iar de atunci și până în prezent a fost ținut pe bară din cauza unei accidentări.

Tiberiu Serediuc a început fotbalul la Cetatea Suceava, iar în trecut a mai îmbrăcat tricoul echipelor Școala de Fotbal „Gică Popescu”, Jiul Petroșani, CS Otopeni, Concordia Chiajna, FC Botoșani și FC Hermannstadt. Acesta a evoluat în 191 de partide în primul eșalon din România, începând cu anul 2012, marcând 12 goluri. De asemenea, Serediuc se poate lăuda cu selecții în echipele naționale U17, U19 și U21 ale României. El este cotat la 300.000 de euro, conform transfermarkt.com.

În altă ordine de idei, între cei cinci jucători la care gruparea Turris Turnu Măgurele a renunțat în aceste zile se află togolezul Charles Acolatse, fostul mijlocaș al Forestei Suceava, și Claudiu Juncănaru, fotbalist originar din Săveni, județul Botoșani, care în urmă cu patru sezoane a evoluat pentru Bucovina Pojorâta în eșalonul secund.