Sala de box din complexul „Unirea” s-a umplut din nou la începutul acestui an. Sportivii de la CSM Suceava, antrenați de Andu Vornicu, au dorit să simtă din nou mirosul sacului de box, au înșfăcat mănușile și au trecut la antrenamente, dorind să fie pregătiți pentru competițiile care urmează.

Astfel, pugiliștii suceveni au programată prima competiție din acest an la sfârșitul lunii ianuarie, în Republica Moldova.

„Invitația a venit în baza relației bune pe care o am cu antrenorul lotului național de box din țara vecină. Ne vom deplasa cu patru pugiliști, Laurențiu Ungureanu, Alexandru Condurovici, Fabian și Antonio Ceotir, urmând să reprezentăm România”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Prima competiție internă cu participare suceveană va fi Campionatul Național de seniori, care se va desfășura la Iași, în intervalul 3-9 februarie.

„Ne vom prezenta la Naționale cu sportivii Radu Semian și Alexandru Cimpoieș.  Sper să avem parte de rezultate remarcabile în 2020 și de susținere pentru boxul sucevean”, a mărturisit Andu Vornicu.