Gruparea Șomuz Fălticeni se întărește serios în perspectiva returului Ligii a III-a. În afară de Cătălin Aieroaie (CSM Roman), un mijlocaș care a evoluat în trecut și pe Areni, Vasile Padovei (Viitorul Curița), un atacant care a mai evoluat cu rezultate bune la Fălticeni, la fel ca și Eusebiu Mercaș (Ozana Târgu Neamț) și juniorii Codruț Botezatu (Colțea Brașov), Iulian Dohotaru și Alexandru Micloș, ambii de la FC II Botoșani, fălticenenii sunt în discuții avansate și pentru înregimentarea mijlocașului Daniel Păiuș și a atacantului Cosmin Țapu, care s-au despărțit zilele trecute de Bucovina Rădăuți. De altfel, Păiuș a efectuat deja un prim antrenament sub comanda antrenorului Daniel Stoica.

„Sper să ne înțelegem cu ei, pentru că sunt doi fotbaliști buni, care ne pot ajuta”, a declarat directorul sportiv Iulian Darabă.

Șomuz va disputa primul meci amical din intersezon sâmbătă, de la ora 12.00, la Ițcani, în compania grupării de Liga a IV-a Juniorul Suceava. Până la startul returului, sucevenii mai au programate jocuri test cu LPS Suceava, pe 11 și 14 februarie, și cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe 21 și 28 februarie, toate în deplasare.