Foresta a disputat cel de-al doilea meci de pregătire din intersezon ieri după-amiază, pe terenul grupării de Liga a IV-a Zimbru Siret. Mult mai experimentați, sucevenii s-au impus cu scorul de 7-1, cu ajutorul golurilor marcate de Burghele, Drugă, Stănescu, Cerlincă, Căinari, Diallo, Rigoni, respectiv Vatamaniuc.

Foresta a început meciul în alcătuirea: Mociu – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Drugă – Rigoni, Stănescu, Căinari – Cerlincă, Martin, Burghele. Pe parcursul întâlnirii mai intrat: Cărbune, Bîlbă, Mandiuc, Balint, Ciotu, precum și ultimii nou veniți, Diallo Flatie și Sebastian Lupu. Primul este un mijlocaș african, originar din Mali. În vârstă de 20 de ani, acesta a evoluat ultima oară în campionatul Emiratelor Arabe Unite. Celălalt este un jucător de bandă, în vârstă de 18 ani, care vine de la Ardealul Cluj.

N-au evoluat accidentații Marin și Pipoș, precum și juniorul Nechita, care a fost învoit.

În primul amical al iernii, Foresta a remizat, 1-1, la Ițcani, cu Juniorul Suceava. Mâine, „galben-verzii” vor disputa un nou joc test, cu LPS Suceava, cu începere de la ora 13.00, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu.

Foresta se va pregăti în localitate până pe data de 3 februarie, când este programată plecarea în cantonament, la Pojorâta. După revenirea din stagiul de pregătire centralizată, sucevenii vor mai juca amicale cu Bucovina Rădăuți, pe 14 februarie, cu Știința Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, și cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamț.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești.