Formațiile de Liga a III-a Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au programate noi meciuri de pregătire pe finalul acestei săptămâni. Astfel, la doar două zile distanță de amicalul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, echipa antrenată de Daniel Stoica își va măsura forțele cu altă divizionară secundă, este de vorba de Aerostar Bacău. Partida va avea loc pe teren neutru, la Piatra Neamț, vineri, cu începere de la ora 13.00.

Bucovina Rădăuți este cea mai grăbită dintre formațiile sucevene aflate pe tabloul eșalonului al treilea. Trupa antrenată de Iulian Ionesi a disputat deja două jocuri de verificare, cu LPS Suceava (scor 6-6) și cu Aerostar Bacău (scor 3-2), urmând ca sâmbătă, de la ora 11.00, să se confrunte cu gruparea de Liga a IV-a Juniorul Suceava. Întâlnirea va avea loc pe terenul din Bădeuți.

În ce o privește pe Foresta, echipa suceveană ar fi trebuit să dispute ieri, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu, un test în compania juniorilor de la LPS Suceava, însă partida a fost anulată în cele din urmă. În aceste condiții, formația antrenată de Ivan Gvozdenovic va susține primul amical al iernii abia sâmbăta viitoare, pe 30 ianuarie. Adversarul „galben-verzilor” în partida care va începe la ora 12.00 va fi echipa de Liga a III-a CSM Pașcani.