Un tânăr în vârstă de 22 de ani, beat la volan, a fost prins de un echipaj în imediata apropiere a sediului Poliției orașului Gura Humorului. Joi noapte, în jur de ora 21.45, un polițist de la Compartimentul Rutier Gura Humorului, aflat în echipaj mixt cu un jandarm, a observat, în timp ce cei doi se aflau în fața sediului Poliției orașului Gura Humorului,un autoturism marca VW Golf care se deplasa haotic, existând suspiciuni cășoferul este beat.

Polițistul a făcut semnal de oprire și i-a cerut celui de la volan să coboare. Șoferul nu a vrut inițial să coboare, însă a fost scos de polițist și jandarm din mașină și dus în sediul Poliției orașului Gura Humorului.

S-a stabilit că este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Frasin, care mirosea a alcool. Acesta a fost verificat cu etilotetsul, rezultând concentrația de 0,86 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Tânărula fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemieiîn sânge. Este de așteptat ca alcoolemia în sânge să se cifreze în jurul valorii de 1,6 la mie. 

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.