Acțiunea de imunizare a populației prin vaccinare continuă în ritm alert. În cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, la nivelul județului Suceava s-au vaccinat 1.076 de persoane, cele mai multe în municipiul Suceava, respectiv 473. De la începutul campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV2, în tot județul Suceava s-au imunizat 6.889 de oameni. În judeţul Suceava pentru următoarele 7 de zile au fost programate pentru vaccinare 7.538 de persoane. Singurul centru unde se mai pot face programări este cel de la Sala de Sport din Vatra Dornei. În rest, în toate celelalte centre de vaccinare din județ, gradul de ocupare al locurilor este de 100% pentru următoarele 7 zile.

Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă a continuat joi și în Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică și Costâna.

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava au mai ținut să amintească faptul că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.