Chiar de la început de an, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a reluat periodicele “maratoane” pe la ministere, pentru rezolvarea numeroaselor probleme care țin de administrația locală, dar și de cea de stat.

“Am avut miercuri dimineață o întâlnire la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației cu domnul ministru Attila-Zoltán Cseke.
Am discutat despre semnarea contractului de achiziție publică pentru cele 15 autobuze electrice contractate de minister, dar destinate municipiului Suceava. Licitația a fost câștigată de firma Solaris Bus & Coach din Polonia pentru autobuze marca Urbino Electric 12. Marți a expirat perioada de contestare și putem semna contractul.
Alte probleme discutate au fost legate de finanțarea Sălii Polivalente, de executarea proiectelor europene în curs de derulare la primărie aferente exercițiului financiar 2014-2020.
Mulțumesc domnului ministru pentru disponibilitatea de care a dat dovadă pentru rezolvarea problemelor ridicate”, a spus Ion Lungu, prezent pentru a doua zi în Capitală, după discuțiile de marți cu premierul Florin Cîțu și alți reprezentanți ai Guvernului, la Palatul Victoria.
Tot miercuri, edilul sucevean a mai avut o întâlnire la Compania Națională de Investiții cu directorul general, Manuela Pătrășcoiu, referitoare la Sala Polivalentă din Suceava și demararea procedurilor pentru un nou stadion.