Spitalul Municipal Rădăuți nu mai are nici un loc liber pentru pacienții Covid, atât în sectorul pentru acești bolnavi, cât și la terapie intensivă. Din datele transmise de Prefectura Suceava reiese că       în acest spital sunt internați 103 pacienți diagnosticați cu Covid-19, 14 cu forme ușoare, 70 având forme medii, 17 cu forme grave și doi pacienți în stare critică, la care se adaugă cinci persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, nemaifiind nici un loc disponibil în sectorul Covid. La unitatea de terapie intensivă Covid sunt internati doi pacienți, astfel încât nu mai sunt locuri libere pentru alți bolnavi.

Pe de altă parte, Prefectura a transmis că în Spitalul Județean Suceava sunt internați 548 de pacienți, din care 212 sunt diagnosticați cu Covid-19, 27 pacienți sunt în zona tampon și 309 pacienți sunt cu alte afecțiuni.

Din cei 212 pacienți diagnosticați Covid-19, nouă prezintă forme ușoare, 116 sunt cu forme medii ale bolii, 68 prezintă forme severe și 19 au forme grave și sunt internați în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Dintre aceștia, patru pacienți sunt ventilați non - invaziv și 3 intubați ventilați invaziv.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, marți, de 331 de paturi libere, din care 27 pentru pacienți Covid-19, 177 în sectorul non-Covid și 127 pentru zona tampon.

La unitatea de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean mai este disponibil un singur pat pentru pacienți Covid, sunt 29 ventilatoare libere, din care 13 pentru pacienții Covid-19, și 16 pentru pacienții non- Covid.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 în spitalele din județ este de 402, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 36.

În județ sunt disponibile la această dată 74 de locuri libere Covid și 145 locuri pentru zona tampon.