Pe pagina de facebook a lui Daniel Bodnar a fost publicat un mesaj în care familia lui scrie câteva rânduri despre gravitatea stării în care se află acesta după accidentul din noaptea de luni spre marți, de la Sucevița, dar și despre speranța că evoluția acestuia va fi favorabilă:

”Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui.

Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre, ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”

În cazul lui Daniel Bodnar, primele investigații făcute la Spitalul Rădăuți au arătat că starea lui este problematică. El a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, Daniel Bodnar fiind diagnosticat preliminar cu „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.
Și medicii de la Spitalul Județean au decis să îl transfere de urgență la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru a fi operat de urgență. Prioritatea este intervenția chirurgicală de la coloană, după care urmează să fie operat și la glezna fracturată.