Un tânăr de 19 ani a fost rănit și a ajuns la spital, în urma unui accident produs de un altul de 23 de ani, care s-a dovedit că se urcase băut la volan.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 04.20, în timp ce Andrei V. de 23 de ani din orașul Cajvana conducea un autoturism marca BMW pe DJ 178D din oraș, având direcția de deplasare dinspre comuna Arbore către centrul orașului Cajvana. La un moment dat, pe un sector de drum în curbă la stânga și în pantă, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.  În urma impactului, un pasager de 19 ani aflat pe scaunul din dreapta a fost rănit, fiind  transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio cerebral și etilism”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său s-a întocmit un dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența alcoolului”, iar ambii ocupanți ai mașinii au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea normelor de combaterea a Covid 19, reglementate prin Legea 55/2020.