Municipiul Suceava a găzduit zilele trecute o nouă ediție a Cupei Simba Invest, competiție de Categoria I din circuitul Federației Române de Tenis. Întrecerea s-a desfășurat în balonul presostatic de la Complexul Sportiv Unirea și a avut în program concursuri la categoriile de vârstă 10 și 12 ani, fete și băieți.

Concursul fetelor de 10 ani s-a încheiat cu victoria Biancăi Șoșoi de la ACS Nada Florilor Fălticeni, urmată în clasament de Andreea Nour (ACS Tomești), Anastasia Josan (ACS NFS Brăila) și Daria Bostan (Micul As Iași).

La băieți 10 ani câștig de cauză a avut Kiril Pogor. Sportivul legitimat la CS Marc Tenis Cluj-Napoca i-a devansat în ierarhie pe David Negru (Bucovina Tennis Club Rădăuți), Matei Bosie (Coreco Iași) și Alexandru Lazniuc (ACS Nada Florilor Fălticeni).

O altă sportivă fălticeneancă, este vorba de Elena Tănasă, s-a impus în turneul fetelor de 12 ani, pozițiile următoare fiind ocupate de Emilia Liubcenco (Orhideea Piatra Neamț), Sofia Sturzinschi (ACS Tomești) și Maria Straciug (Giglio Iași).

În ce privește concursul băieților de 12 ani, învingător a ieșit Christian Samachisa, de la ACS Nada Florilor Fălticeni, care a dispus în finală de colegul său de club, Daniel Mitocaru. Podiumul a fost completat de Robert Reiner (ACS Tenis King Suceava) și Petru Roșu (ACS TCC Piatra Neamț).