Liderul AUR, George Simion, a declarat, vineri, că acceptă provocarea lansată de Gheorghe Flutur, de a se întâlni duminică la Suceava într-un birou „pentru o discuție constructivă”, dar în anumite condiții.

Contactat telefonic, George Simion a declarat că „în cazul în care Flutur renunță la minerii, la ortacii pregătiți pentru duminică, dacă va anunța primarii pe care i-a pus să vină la Suceava, să nu mai vină, sigur că acceptăm, că mergem pe calea dialogului”.

Liderul AUR afirmă că PNL Suceava a pregătit o contramanifestație la mitingul anunțat de AUR pentru duminică, susținând că ar avea autorizație de miting duminică, în intervalul orar 13.00-15.00.

Președintele PNL Gheorghe Flutur a dezmințit însă această informație, afirmând că este vorba despre o întâlnire în interiorul Casei de Cultură, nicidecum de un miting. „Am avut o astfel de întâlnire ieri la Dorna, azi avem la Câmpulung Moldovenesc , mâine la Humor și duminică la Suceava. În interiorul Casei de Cultură, nu afară”, a subliniat Flutur.