Acuzaţiile aduse de senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan, la adresa liderului interimar al liberalilor suceveni, deputatul de Iaşi, Relu Fenechiu, privind eficienţa activităţii acestuia şi decizia de a păstra situaţia de interimat, au provocat nemulţumiri în rândul celorlalţi parlamentari PNL din judeţ. Deputatul liberal de Suceava, Gheorghe Coroamă, consideră că Tiberiu Prodan a greşit în momentul în care şi-a exprimat antipatiile şi opiniile personale la adresa lui Relu Fenechiu, în cadrul uni conferinţe de presă a partidului.

„Locul de enunţare şi dezbatere a părerilor personale este în interiorul organizaţiei. Punctele de vedere ale filialei pot fi exprimate de preşedinte şi de purtătorul de cuvânt şi niciodată în disonanţă cu deciziile luate de Biroul Permanent Judeţean”, a declarat parlamentarul liberal.

Coroamă a precizat că în momentul de faţă nu este eficientă numirea unei alte conduceri interimare la PNL Suceava. El a apreciat că actuala formulă de conducere poate să-şi desfăşoare activitatea până la conferinţa judeţeană de alegeri din cadrul PNL Suceava.