Un proaspăt ales local, Mihai-Bogdan Bicsi, care a ocupat şi funcţia de viceprimar al Sucevei, va pierde mandatul de consilier local, după ce a participat la doar două şedinţe, din cauza unor poze compromiţătoare, făcute în glumă, la o petrecere, dar care au fost distribuite de prietenii săi de distracţie pe reţeaua de socializare Facebook.

Într-una dintre fotografii, consilierul local Mihai-Bogdan Bicsi apare în timp ce simulează o execuţie în stilul organizaţiei teroriste Stat Islamic. Imaginea, postată pe Facebook cu descrierea „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”, îl înfăţişează pe consilier cu o drujbă în mână, cu lama îndreptată către gâtul unui bărbat legat cu o funie şi cu capul pe un buştean.

În altă fotografie, Bicsi apare ţinând în mână o seceră şi un ciocan, un simbol al comunismului.

După scandalul iscat de fotografiile sale, care au devenit virale, Partidul Naţional Liberal a condamnat comportamentul inadecvat al acestuia, promiţând măsuri ferme.

„Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, se arată în comunicatul transmis de la nivel central.