Cu prilejul desfășurării la Câmpulung Moldovenesc a celei de-a XXVII-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”, Centrul Cultural Bucovina a organizat un Târg al Meșterilor Populari, care a reunit cca. 50 de meșteri și artizani din județele Suceava, Argeș, Botoșani, Neamț, Bistrița Năsăud și Harghita, dar și din capitală.
Meșteri în arta lemnului (Gura Humorului, Mănăstirea Humorului, Frasin, Doroteia, Bălăceana și Fălticeni), încondeietori de ouă (Paltinu, Gemenea și Suceava), curelari și pielari (Bilca), cojocari (Ostra), meșteri care fac țesături și cusături (Mănăstirea Humorului), costume populare (Rădăuți, Vicov, Gura Humorului, Mănăstirea Humorului și Șcheia), ceramiști (Marginea, Botoșani și Corund), dar și confecționeri de căciuli de blană (Botoșani), măști populare (Gura Humorului), jucării tradiționale (Horodnic), artă decorativă (Fălticeni), podoabe tradiționale (Gemenea, Suceava și București), sau producători de dulciuri de casă (Argeș, Neamț). 
Un târg cu o ofertă bogată, asaltat de câmpulungeni, dar și de numeroșii oaspeți care au venit la Festivalul „Întâlniri Bucovinene”.