În perioada 5-15 septembrie, Shopping City Suceava vine în întâmpinarea clienților care își pregătesc copiii pentru noul an școlar, răsplătindu-le fidelitatea cu 1000 de premii atractive pentru învățăcei. Astfel, în cadrul campaniei „Începe școala cu stil!” sunt puse în joc sute de ghiozdane, jocuri creative, penare, plastilină, vouchere de cumpărături, seturi de caiete, acuarele, culori acrilice și stilouri, premii care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru micuții școlari.

Cumpărăturile de minimum 150 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate, din orice magazin din incinta Shopping City Suceava aduc clienților șansa unui câștig garantat.

Tot ce trebuie să facă este să meargă la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco şi să-i ofere copilului un cadou pentru școală!

Pentru a putea participa la tombolă, clienții trebuie să meargă cu copilul la panoul cu premii, să găsească 3 imagini identice în 30 secunde și primește pe loc premiul indicat de acestea. Partenerii campaniei „Începe școala cu stil!” sunt Noriel, Alexandria Librarii și Carrefour.

„În această perioadă, cele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava”, afirmă reprezentanții centrului comercial a cărui deviză este „mai mult shopping și distracție în familie”.