Conducerea municipalităţii sucevene va fi prezentă luni la festivităţile de deschidere a anului şcolar, la mai multe unităţi de învăţământ, din toate cartierele oraşului.

Primarul Ion Lungu a spus că personal va onora invitaţiile primite de la mai multe unităţi şcolare, dar că va împărţi o parte din responsabilitate cu viceprimarii şi cu consilierii locali.

„Voi participa la deschiderea anului şcolar la minimum zece unităţi de învăţământ, de la nivel preşcolar la cel liceal: Şcoala Nr. 6 din Burdujeni Sat,  Şcoala Nr. 10 din Burdujeni, Şcoala Nr. 7 din Iţcani, Şcoala Nr. 8 din George Enescu, Şcoala Nr. 9 din Obcini, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Liceul cu Program Sportiv şi Grădiniţa „Aşchiuţă”. Este un gest de respect, să particip la deschiderea de an şcolar în toate cartierele, atât faţă de profesori, elevi cât şi de părinţi”, a anunţat edilul sucevean, care a spus că lista rămâne deschisă, mai ales că sunt insistenţe din partea profesorilor să meargă şi la alte unităţi de învăţământ.