700 de puieţi de brad au fost sădiţi de elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava la Sadova, cu ajutorul profesorilor lor şi al specialiştilor din cadrul Ocolului Silvic Pojorâta.

Activitatea a fost coordonată de prof. Dana Doroftei, alături de prof. Crăiţa Buda-Niga, prof. Narcisa Buhu, prof. Cristina Lupan, prof. Constantin Ghivnici, prof. Zaraza Avrămiuc, prof. Liliana Pătuleanu, prof. Elisabeta Baciuc şi prof. Olivia Macovei.

„O gură de rai în munţii din nordul Moldovei. O poveste frumoasă trăită de 129 de elevi inimoşi reprezentând hărnicia, dăruirea pentru o natură curată şi nouă profesori îndrăgostiţi de natură, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava. Mulţumim reprezentanţilor Ocolului Silvic pentru că ne-au încurajat să fim buni în ceea ce am hotărât să facem”, au transmis reprezentanţii colegiului sucevean.

Aceştia au menţionat că, în iniţiativa lor, au fost motivaţi de profesioniştii dedicaţi păstrării zonelor muntoase din regiunea Pojorâta, voluntari şi responsabilii cu acţiunea de regenerare a zonelor de împădurit.

„Vă respectăm pentru dăruire, voluntariat şi apropiere, prin exemplul personal. Natura trebuie iubită pentru a ne simţi liberi”, au mai arătat iniţiatorii.