Polițiștii au intervenit în forță, duminică seară, pentru imobilizarea unui șofer care ar fi refuzat să se legitimeze. Incidentul s-a petrecut  la Marginea, iar imaginile cu intervenția pentru încătușare au fost răspândite pe rețelele de socializare, nu puțini fiind cei care înfierează modul în care au acționat polițiștii.

Conform Poliției, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Brodina,nu a putut să prezinte polițiștilor documentele necesare pentru folia reflectorizantă montată pe geamurile mașinii. De aici s-a iscat un scandal, șoferul refuzând controlul agenților de poiție.

Conform procedurilor, în astfel de situații se intervine în forță pentru ca persoana să poate fi imobilizată și ulterior a i se stabili identitatea și a se efectua verificări privind conducătorul auto și mașina.

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut.

El a fost amendat pentru că avea folii neomologate pe geamuri, pentru lipsa stingătorului și a triunghiului reflectorizant, precum și pentru provocarea de scandal.

Bărbatul care reclamă abuzuri are posibilitatea de a depune o plângere penală, în cadrul căreia un procuror să cerceteze modul în care au intervenit polițiștii.