Un control desfăşurat de poliţişti în trafic pentru identificarea transporturilor ilegale de produse accizabile a dus la depistarea unui transport de ţigări de contrabandă.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în jurul orei 06.50, în timp ce o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei de Poliţie Marginea se afla în supravegherea traficului şi a circulaţiei produselor de contrabandă pe DN 17A, în comuna marginea.

La un moment dat poliţiştii au oprit un autoturism marca Renault Clio, care se deplasa spre comuna Suceviţa. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 59 de ani, din comuna Frumosu, care le-a prezentat poliţiştilor pentru control documentele personale şi cele ale autoturismului. În timpul controlului autoturismului, în portbagaj au fost găsite într-o plasă de rafie 360 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de aproximativ 2.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigarete a fost confiscată, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.