Un adolescent în vârstă de 16 ani le-a dat mari bătăi de cap poliţiştilor în dimineaţa zilei de vineri, 23 martie. Cu puţin înaintea orelor 8.00, lucrătorii de la Biroul Rutier Suceava au încercat să oprească pe strada 22 Decembrie din cartierul Burdujeni un autoturism marca Alfa Romeo.

Şoferul nu a dat nici un semn că ar dori să oprească şi şi-a continuat deplasarea în mare viteză. După ce a trecut pe strada Plevnei, a continuat deplasarea pe strada Victor Babeş, iar mai apoi a intrat pe un drum de câmp care ducea spre cartierul Mănăstirii, situat la ieşirea din municipiul Suceava spre Botoşani.

Abia în zona magazinului Lidl din Burdujeni, şoferul tupeist a putut fi blocat şi asta cu ajutorul altor două maşini de poliţie chemate în ajutor.

Oamenii legii au aflat şi motivul pentru care şoferul a refuzat să oprească la control: era minor şi nu poseda permis de conducere.

Tânărul în vârstă de 16 ani, din municipiul Suceava, s-a ales acum cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.