De 10 ani Shopping City Suceava face parte din viaţa ta - 10 ani de cumpărături în familie, 10 ani de distracţie, 10 ani de zâmbete, 10 ani de momente speciale! Shopping City Suceava împlineşte 10 ani de la inaugurare. În toţi aceşti ani, primul centrul comercial deschis în Suceava a cunoscut o creştere durabilă pe toate planurile şi a îmbunătăţit constant oferta de servicii şi portofoliul de branduri, în funcţie de necesităţile şi cerinţele clienţilor săi. Sunt 10 ani petrecuţi împreună, în care Shopping City Suceava a oferit mai mult decât shopping, organizând mii de acţiuni tematice, evenimente şi campanii în premieră, s-a implicat în susţinerea procesului educaţional şi a contribuit la dezvoltarea comunităţii.

Ajuns la cea de a 10-a aniversare, Shopping City Suceava pregăteşte evenimente speciale: o zi întreagă de reduceri şi promoţii, un superconcert Andra, dar şi o tombolă premii.

Campania aniversară “Împreună suntem de 10” oferă sucevenilor şansa de a câştiga unul dintre cele 2.000 de premii instant puse în joc, dar şi cel mai nou şi revoluţionar telefon – un iPhone 10!

Aşadar, cumpărăturile clienţilor din perioada 30 martie – 15 aprilie vor fi răsplătite cu premii instant constând în vouchere de cumpărături, premii de primăvară: căni colorate, borcane de limonadă, rame foto şi geluri de duş, dar şi accesorii pentru telefon precum selfie stick-uri şi baterii externe. În plus, pe toată perioada, clienţii se pot înscrie şi în cursa pentru marele premiu - un iPhone 10. Pentru a participa la campanie, clienţii sunt invitaţi să facă cumpărături de minimum 200 de lei pe un singur bon de casă sau pe bonuri cumulate, din magazinele aflate în incinta Shopping City Suceava, să se prezintă la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Pepco, pentru a extrage talonul răzuibil norocos şi a depune talonul de tombolă în urnă.

Extragerea fericitului câştigător, care se va bucura de un supertelefon performant, va avea loc pe 15 aprilie, pe scena de la Shopping City Suceava.

Pe 15 aprilie, ANDRA revine la Suceava pentru a sărbători 10 ani de Shopping City Suceava, într-un concert live, de excepţie, susţinut pe scena din parcarea centrului comercial. Îndrăgita ANDRA va aduce primăvara în sufletele sucevenilor, promiţând un spectacol unic, antrenant, cu piese consacrate, dar şi cele mai noi hituri. Intrarea este liberă!

În plus, pe parcursul întregii zile de duminică, vizitatorii Shopping City Suceava se vor putea bucura de reduceri şi promoţii aniversare, oferite de magazinele lor preferate. Pentru a descoperi ofertele şi detaliile despre eveniment, fiţi cu ochii pe site-ul și pe pagina de Facebook Shopping City Suceava!