Copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava la o nouă ediţie a Labirintului Iepuraşului, o activitate amuzantă şi antrenantă, cu recompense dulci. În acest an, năzdrăvanii vor redescoperi traseul buclucaş la parterul mallului, în zona librăriei Cărtureşti. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 13.00-17.00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 şi 18.00. Până pe 6 aprilie, Urecheatul lansează provocarea pentru copii de a dezlega traseul şi de a aduna în coşuleţe ouăle de o anumită culoare.

La final, copiii care s-au aventurat în labirint vor primi ciocolată. Într-un decor de poveste, cu plante care anunţă venirea primăverii, iepuraşi şi morcovi supradimensionaţi, cei mici vor avea plăcerea de a-l întâlni pe domnul Urechilă, cel care va intra în jocul lor. Dincolo de caracterul ludic, Labirintul Iepuraşului este o activitate care permite dezvoltarea spiritului de orientare şi a perspicacităţii copiilor, în ton cu energia şi curiozitatea lor.

În plus, până pe 6 aprilie, cumpărăturile de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Suceava sunt răsplătite cu premii pentru un Paşte îmbelşugat. Zilnic, primii 200 de participanţi la campania „De Paşte, îmbrăţişează tradiţia” vor fi invitaţi să aleagă un ou încondeiat, care ascunde premii instant: cozonaci, sticle de vin, dulciuri, sesiuni de înfrumuseţare la saloanele Carmen Style sau Adria Styl, ori băuturi răcoritoare.

În urma extragerilor din fiecare zi, doi clienţi vor câştiga câte un coş cu bunătăţi de Paşte, iar un altul va fi premiat cu o pereche de cercei din aur de la Atlantis Gold. Marele norocos va fi desemnat pe 6 aprilie, prin tragere la sorţi, şi va fi răsplătit cu o sesiune de cumpărături în valoare de 1.500 de euro.