În perioada 28 și 29 aprilie 2018, Asociația Chinologică a Județului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava organizează cel mai important eveniment chinologic din regiunea Moldovei - Bucovina Dog Show 2018.

Suceava va fi gazda singurei expoziții chinologice internaționale din zona de nord a țării.

Bucovina Dog Show 2018 va fi o premieră și pentru municipiul Suceava, întrucât prin cele 3 expoziții pe care le organizează, oferă șansa celor înscriși să devină direct Campion România.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, sâmbătă, 28 aprilie şi duminică, 29 aprilie, în parcarea Shopping City Suceava și le dă întâlnire tuturor iubitorilor de patrupezi, pentru a admira un spectacol fascinant.

Bucovina Dog Show va reuni două expoziţii chinologice naţionale multirasă, cu decernarea titlului CAC (Certificat de Aptitudini pentru Campionat) ce vor avea loc sâmbătă și o expoziție internațională de tip CACIB, ce va avea loc duminică.

În cele două zile de concurs, pentru cele 3 expoziții, sunt înscrişi peste 750 de câini, din 60 de rase, precum şi peste 200 de proprietari şi canise, la competiţia jurizată de un corp de arbitri naționali și internaţionali. Expozițiile se vor bucura de participare internațională, fiind anunțată venirea unor proprietari de câini de rasă din Ucraina, Ungaria, Slovacia și Republica Moldova.

Ca în fiecare an, vizitatorii vor putea admira câini de rasă de o diversitate uimitoare, unii dintre ei prezenţi pentru prima oară la competiţiile organizate la Suceava.

Evenimentul Bucovina Dog Show este organizat de 13 ani fără întrerupere de Asociaţia Chinologică a judeţului Suceava şi de 10 ani în parteneriat cu Shopping City Suceava, fiind deja una dintre manifestările marcante pentru judeţul Suceava şi pentru zona geografică Moldova, în cadrul căreia se realizează o promovare semnificativă a chinologiei ca sport şi ştiinţă, dar şi a zonei noastre, Bucovina.

Partenerii evenimentului sunt: Royal Canin – partener principal, Egger, Rompeisaj, Belcando, Animax, Darex Auto – transportator oficial al evenimentului, OrMedia, Aqua Carpatica, Citadin Construct, Restaurant Any Time, Mobexpert, Carrefour Suceava, Leroy Merlin.