Un parc aflat în zona centrală a municipiului Suceava, frecventat zilnic de o mulțime de oameni, intră în reabilitare de săptămâna viitoare.

„În zona Parcului Vladimir Florea, de lângă Policlinică, au fost făcute mai multe modificări. După finalizarea intervențiilor rutiere și de infrastructură, va intra și acesta în modernizare. Lucrarea va fi făcută pe reparații, în cadrul contractului cu firma care se ocupă de pavaje”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Lucrarea prevede înlocuirea a 1000 de mp de pavaj, majoritar cu un model de 10x20 cm, adică mai îngust decât pavelele trotuarelor din oraș, 355 metri liniari de bordură mică și 155 metri liniari treaptă, valoarea totală estimată fiind de 103.000 lei.

„A fost dată comanda pentru acest tip de pavaj, iar într-o săptămână, după ce se finalizează și modificarea străzii Mărășești, cu parcări laterale, în spic, în zona Studențeasca, se va intra la reabilitarea acestui parc, care este destul de căutat de oameni, foarte mulți venind aici să joace șah, remy, etc. Parcul va fi foarte frumos atunci când va fi finalizat”, a adăugat Lucian Harșovschi.