Două accidente rutiere au avut loc în interval de mai puţin de o oră, în curbe periculoase, pe raza aceluiaşi sat – Prisaca Dornei, de pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal. Cele două accidente s-au petrecut luni dimineaţă, din fericire fără a se solda cu consecinţe foarte grave.

Un prim accident s-a înregistrat în jurul orei 8.20. Din cercetările poliţiştilor rezultă că o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Stulpicani, aflată la volanul unui autoturism Opel Astra, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, cauză din care a pierdut controlul asupra maşinii. Autoturismul a intrat în coliziune frontală cu un parapet din dreapta, având în vedere direcţia de deplasare a maşinii.

Conform poliţiei, din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei alte femei în vârstă de 30 de ani, pasageră, tot din Stulpicani.

În jur de ora 9.00, poliţia a fost sesizată de producerea unui nou accident la Prisaca Dornei.

Un şofer în vârstă de 40 de ani, localnic, aflat la volanul unui VW Golf, a scăpat maşina de sub control într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a intrat în coliziune laterală cu un zid de beton, amplasat pe partea dreaptă a drumului, având în vedere direcţia sa de mers. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului.

La Prisaca Dornei, comuna Vama, în zona de intrarea dinspre Câmpulung Moldovenesc, sunt succesiuni de curbe care au pus mari probleme şoferilor de-a lungul timpului. Aici au avut loc şi accidente grave, soldate cu mai mulţi decedaţi.