Un bărbat în vârstă de 40 de ani, încarcerat după ce și-a înjunghiat fosta soție, s-a sinucis în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul de 40 de ani care pe 2 octombrie şi-a înjunghiat fosta soţie într-o staţie de autobuz din Drobeta Turnu Severin s-a automutilat, marți după-amiază, în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin.

Inițial, acesta a fost arestat preventiv, iar după trimiterea în judecată pentru tentativă de omor, a fost transferat în penitenciar.

”La data de 13 noiembrie, în jurul orei 16:45, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către personalul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin despre faptul că un bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, aflat în custodia unității, a avut o tentativă de suicid, prin tăiere cu un obiect în zona abdomenului. Persoana în cauză a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a decedat”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul era închis după ce, la începutul lunii octombrie, a înjunghiat-o pe fosta lui soţie într-o staţie de autobuz din Drobeta Turnu Severin. Femeia a supraviețuit, iar bărbatul a fost imobilizat de jandarmi.