Un grav accident rutier a avut loc luni seară, în jurul orei 19.00, pe strada Mărășești din municipiul Suceava, după trecerea de pietoni de la blocul Bebelușul, spre Nordic. Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Suceava, a fost lovit violent de un autoturism, după ce s-a angajat în traversare la aproximativ 50 de metri mai la vale de trecerea de la Bebelușul, într-o zonă cu vizibilitate proastă pentru șoferii care rulează dinspre Catedrală.

Din primele cercetări ale polițiștilor a rezultat că un tânăr în vârsta de 22 de ani, din Udești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești, spre Nordic, a accidentat pietonul care se afla în traversarea străzii în mod neregulamentar, prin loc nepermis. În urma impactului violent, pietonul a fost proiectat sub o mașină parcată regulamentar la marginea drumului. Bătrânul a fost scos de sub mașină de trecători, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava. Acesta era în stare gravă și avea multiple leziuni.

Tânărul implicat în accident a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu era băut.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava urmau să deschidă conform procedurilor un dosar penal, pentru a continua cercetările și a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.