O mașină în care se aflau trei oameni a fost lovită violent de tren pe linia secundară Suceava-Cacica. Accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 9.30, la o trecere la nivel cu calea ferată din satul Humoreni.Pompierii militari s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, în sprijin venind și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Unul din ocupanții mașinii era încarcerat. Victima a fost extrasă, fiind conștientă.Cei trei răniți, doi bărbați și o femeie, au fost transportați la Spitalul Județean Suceava.

La volan era un bărbat din Cornu Luncii, iar lângă el era un preot, cu domiciliul în Ilfov. Mașina este înmatriculată în Ucraina, de unde este și femeia implicată în accident.

Locomotiva nu părea a fi suferit avarii majore. Șoferul se va alege cu dosar penal, pentru punerea în pericol a siguranței feroviare, în baza articolului 332 din Codul Penal „Distrugerea sau semnalizarea falsă”. 

Din păcate, se remarcă faptul că pe liniile secundare cu treceri simple, cum sunt cele spre Cacica și Putna, au loc des accidente rutiere, din cauza neatenției șoferilor și a ignorării circulației feroviare.