Copiii de laȘcoala Primară și Grădinița”Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” au sărbătorit, și în acest an, „Festivalul toamnei”, urmat de o paradă a costumelor Eco, realizate de copii și părinți. Manifestareaa inclus activități din cadrul proiectului educațional ”Eco-grădinița” aferent anului școlar 2019-2020, precum și al parteneriatului educațional “grădiniță-familie”.

Responsabilul comisiei de promovare a imaginii școlii, prof. Anca Iavorenciuc, a spus că „frumusețea și bogăția toamnei, cu tot alaiul ei de frunze, arome și culori se poate regăsi cu prisosință în tradiționala expoziție de dovleci decorați sub forma personajelor din povești și din lumea necuvântătoarelor ce ne-au încântat tuturor privirile. Momentul de bucurie a continuat cu o paradă a costumelor pentru copii confecționate din materiale reciclabile”.

Pentru creativitatea și implicarea de care au dat dovadă atât copiii, cât și părinții, la finalul festivității aceștia au fost răsplătiți cu diplome personalizate. Expoziția va putea fi admirată pe tot parcursul săptămânii viitoare. Prin activitatea desfășurată, Școala și Grădinița ”Sfântul Ioan de la Suceava” promovează creativitatea, timpul petrecut de copii cu părinții lor și desfășurarea de activități împreună, frumusețile și bogățiile anotimpului toamna, originalitatea și tradițiile românești punând în față frumosul inocent și credința ortodoxă.