O familie cu 10 copii minori (cel mai mic având doar o lună) din Râşca, Mona şi Marian Veghenie, are nevoie de ajutor. 12 persoane trăiesc din ajutorul social în valoare de 400 de lei/lunar. Copiii mai mărişori merg la şcoală, învaţă foarte bine şi au premii. Tatăl copiilor munceşte cu ziua în pădure, pentru a rotunji venitul familiei. Această familie are nevoie de alimente, de un frigider, o maşină de spălat, pături, perne, pilote, un pat, detergenţi, rechizite pentru copii. Părinţii au turnat şi o fundaţie pentru o căsuţă, dar au rămas doar cu atât, pentru că nu au bani să continue.

Campania umanitară pentru aceşti copii necăjiţi a fost iniţiată de Mugurel Duceag, director departament securitate la Ekipa - Pază şi Protecţie, care, împreună cu alţi oameni generoşi, a identificat această familie, şi vrea să o ajute, în prag de iarnă. Pentru a ajuta această familie, care îşi trimite copiii la şcoală şi care face eforturi pentru a-i hrăni şi îmbrăca, puteţi lua legătura cu iniţiatorul campaniei umanitare, Mugurel Duceag, la telefon 0740 517 410, sau mergând direct acasă la familia din Râşca.

Pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mugurel.duceag puteţi găsi informaţii şi imagini cu această familie din Râşca.