Un bărbat beat a suferit mai multe răni după ce a ajuns în albia unui pârâu cu tot cu căruţa pe care o conducea. Accidentul a avut loc duminică, la ora 18.50.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați despre incident prin 112. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 52 ani, din comuna Frătăuții Noi, ce se deplasa cu un atelaj hipo pe DJ 178 C, pe raza comunei Bilca, din direcția comunei Bilca către comuna Frătăuții Noi, a încercat să pătrundă pe strada Nicolae Iorga, iar în acel moment a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în albia pârâului Criva, suferind mai multe leziuni.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței, care l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu: ,,traumatism cranio-cerebral, plăgi contuze frontale și contuzie umăr stâng”.

De asemenea, la fața locului a sosit un echipaj de pompieri, care a scos calul din pârâu, calul fiind ulterior predat fratelui rănitului.

Bărbatul de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.