O tânără de 19 ani, care conducea o autoutilitară chiar dacă nu deţine permis de conducere, a provocat o tamponare şi a plecat de la locul faptei, prezentându-se apoi la poliţie, unde a declarat că a plecat de la locul tamponării din cauza emoţiilor.

Marţi, la ora 14.08, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizat de către o femeie de 38 ani, din Dornești, cu privire la faptul că a fost implicată într-o tamponare pe raza localității de domiciliu, iar autorul a plecat de la fața locului.

Din verificări s-a stabilit că în jurul orei 14.00 autoturismul acesteia a fost acroșat de o autoutilitară. După impact, femeia a coborât din autoturism, moment în care a observat faptul că autoutilitara și-a continuat deplasarea, fără a opri.

În jurul orei 17.00, la sediul Poliției Rădăuți s-a prezentat o tânără de 19 ani, din Frătăuții Noi, care a declarat faptul că a condus autoutilitara respectivă, iar în jurul orei 14.00 a fost implicată într-o tamponare pe raza comunei Dornești. Aceasta a mai spus că nu deține permis de conducere, iar din cauza emoțiilor a plecat de la locul producerii evenimentului rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.