Casa de Poezie „Light of ink” și Cenaclul literar „Zidul de Hârtie„ organizează vineri, 29 noiembrie, a cincea ediție a întâlnirii ”Seara de poezie”

Casa B+B va găzdui evenimentul, de la ora 18.30

Invitata Serii este poeta Angela Furtună, care va citi din creația proprie și va purta un dialog cu cei prezenți. De asemenea, vor citi pentru prima dată la Seara de Poezie Ana Ungureanu și Andrei Coca, după cum informează prof. Gheorghe Cîrstian, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, moderator al manifestării alături de Vlad Sibechi.
Angela Furtună (n. 1957) este scriitoare, eseistă și publicistă, membră a Uniunii Scriitorilor din România, membră PEN CLUB România.

Cărți publicate (selecție din creația vastă a autoarei): Monica Lovinescu. Est-etica, vol.1, Geneze, Ed. Vinea (sub egida Bibliotecii Bucovinei), București, 2012, volum distins cu Premiul pentru eseu “Convorbiri Literare”, 2013, Iași; Post-hipnotice, Editura Timpul, Iași, 2014, volum distins cu Premiul "Cezar Ivănescu" al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iași, pentru anul 2014; Misterele de la Ilisos, Ed. Vinea, București, 2015, volum nominalizat în 2016 la Premiile Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Iași, pentru anul 2015; Primul meu Kaddish - texte salvate din exod, Ed. Integral, București, 2016, volum nominalizat în 2017 la Premiile Uniunii Scriitorilor din România pentru anul 2016; Elegiile de la Stalingrad, Ed. Vinea, București, 2017; Pursânge astral, Ed. Vinea, București, 2017; Ultimul Mirador, Ed. Vinea, București, 2018/ Le Dernier Mirador, trad. Sorin Barbul, Ed. Vinea, București, 2018.

A susținut programe de cercetare, precum și activități de PR și Marketing Cultural în cadrul Bibliotecii Bucovinei.
Ana Ungureanu (n. 2003) este elevă în clasa a X-a la Colegiul Național “Petru Rareș”, membră a Casei de Poezie „Light of ink„.
Andrei Coca (n. 2002) este elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Petru Rareș”, membru al Casei de Poezie Light of ink. A publicat în antologia Casa de Poezie (Ed. Vinea 2018) și în suplimentul de poezie L.ink.