La trecerea în 2020, sucevenii sunt invitați să își petreacă Revelionul în aer liber, dar de data aceasta în centrul municipiului reședință de județ.

Programul special de Revelion, organizat în Piața 22 Decembrie, marți, 31 decembrie, începe de la ora 19.00, cu îndrăgiți interpreți de muzică populară: Andra Matei, Călin Brăteanu, Sorin Filip, Gabriela Teișanu, Adriana Bucevschi, Andreea Chisăliță, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Grupul Sălceanca și Nicolae Vieru.

De la 20.30 vor începe concertele invitaților speciali – Amna, Ruby, Natalia Gordienko, Cleopatra Stratan și Pavel Stratan.

La miezul nopții, centrul Sucevei va fi luminat de spectacolul focurilor de artificii, după care va urma o nouă repriză de muzică și dansuri populare.

Pe tot parcursul serii, în centru vor fi proiectate jocuri de lasere, care vor crea o ambianță deosebită.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, va fi alături de cei veniți să sărbătorească Revelionul în aer liber, iar la fel ca în fiecare an, de 16 ani de când organizează acest eveniment, înainte de miezul nopții va urca pe scenă, alături de cei care cântă, pentru a închina un pahar de șampanie cu toți cei prezenți.