Un tânăr din Straja s-a ales cu dosar penal după ce, băut şi fără permis, a plecat la plimbare cu maşina. Numai că în loc să ajungă unde şi-a propus, tânărul în vârstă de 29 de ani, şi-a terminat plimbarea într-un şanţ. Poliţiştii au fost anunţaţi de un localnic despre incident, dar în momentul în care au ajuns la locul unde maşina a „capotat” nu au găsit pe nimeni.

Din cercetările derulate, au aflat că şoferul buclucaş este un anume Alin-Marcel Mercaş, din Straja. Pentru că aveau o serie de indicii unde l-ar putea găsi, oamenii legii l-au căutat în mai multe baruri, dar fără folos. În final, poliţiştii au făcut rost şi de numărul de telefon al tânărului, dar nu au reuşit să-l contacteze.

După aproape trei ore, Alin-Marcel Mercaş s-a prezentat de unul singur la poliţie şi a recunoscut că el este cel care a condus maşina care a intrat în şanţ. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat.

Acum, el este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.