În acest weekend, Iulius Mall Suceava a pregătit mai multe surprize pentru  clienții săi. Dacă încă nu ați găsit daruri pentru cei dragi, mergeți la Târgul Handmade, din zona scenei, până duminică, 22 decembrie 2019. Aici veți găsi o varietate de produse realizate manual de către expozanți: brățări din piele, bijuterii felurite, hăinuțe croșetate pentru copii, decorațiuni pictate, obiecte din lemn, produse pe bază de lavandă, dar şi multe altele.

La Iulius Mall Suceava, atelierul de creație pentru copii a devenit o tradiție. Astfel, sâmbătă, 21 decembrie, în zona magazinelor pentru copii, cei mici sunt așteptați de specialiștii Creativ & Deco să creeze împreună decorațiuni de Crăciun. Participarea este gratuită, materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar copiii pot lua acasă decorațiunile de Crăciun pe care le vor face.

Pentru cei pe care necunoscutul îi fascinează Iulius Mall a pregătit un spectacol de magie susținut de Teatru La Cinema, care va avea loc tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona food court. Evenimentul va fi unul interactiv, unde renii, bradul, cadourile și multe alte surprize te vor captiva într-un mod plăcut.

Totodată, la parterul Iulius Mall, în zona Auchan, Filiala Organizației Naționale „Cercetașii României” vă va ajuta la împachetarea cadourilor, până în Ajunul Crăciunului. Îi găsiți acolo vineri de la 16.00 până la 22.00, sâmbătă și duminică de la 12.00 până la 22.00, iar luni și marți de la 16.00 până la 22.00.

Până duminică, 22 decembrie, dacă faceți cumpărături de minimum 200 de lei în magazinele Iulius Mall și înregistrați bonurile la Centrul Info, veți fi premiat instant. Surprizele constau în produse și vouchere, cu valori cuprinse între 50 şi 200 de lei, pe care le puteți folosi ca să le faceți celor dragi cadouri.