Evenimentul caritabil „Și moșul joacă baschet” revine cu ediția a IV-a, cu câteva zile înaintea Crăciunului. Acesta se va desfășura vineri, 20 decembrie, de la ora 15.00, în sala de sport a Șc. Gim. nr. 9, „Ion Creangă”.

Anul acesta grupul țintă al Moșului sunt copiii defavorizați de la Școlile Gimnaziale numărul 1 și 9 din Suceava.
Acțiunea le va oferi copiilor prilejul de a participa activ, prin joc și susținerea celor de pe teren, la promovarea baschetului bucovinean.
La acest eveniment participanții vor asista la un meci demonstrativ dintre 2 echipe formate din sportivii clubului Castorii Suceava, iar în pauza din meci vor fi invitați să învețe bazele jocului de baschet împreună cu antrenorii, cât și cu sportivii clubului și sub supravegherea lui MOȘ CRĂCIUN.

„Mulțumim Asociației AMIE Monaco și unor persoane care doresc să rămână anonime pentru cadourile oferite copiilor”, a spus Andrei Zarojanu, președintele clubului de baschet Castorii.
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Gimnazială 1 și 9 Suceava, Asociația SEVA, McDonald`s, Simply Mind Studio, Foto-video Marius Moraru și Monitorul de Suceava.