Cinci persoane au fost rănite luni, în doar în câteva ore, pe şoselele din judeţ.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, la ora 13.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29 din orașul Salcea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, și a nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul care circula în fața sa, un bărbat de 23 de ani din municipiul Suceava  a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani din judeţul Botoșani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei tinere de 18 ani din comuna Bosanci, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital  pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din municipiul Suceava și de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului din judeţul Botoşani, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot luni, în jurul orei 14.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G din comuna Brodina, un bărbat de 28 de ani din comuna Ulma a încercat să evite impactul cu un biciclist care nu s-a asigurat la traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea unei femei de 40 de ani din comuna Brodina, pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Luni seară, la ora 21.35, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 29 din orașul Salcea, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed și acoperit cu mâzgă, un localnic de 30 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un tânăr de 19 ani din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și a doi pasageri din acelaşi autovehicul, respectiv o tânără de 18 ani din municipiul Suceava și un bărbat de 25 de ani din Islanda.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.