Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a fost dotată cu patru aparate medicale, în valoare totală de 13.000 de euro, în urma unei sponsorizări făcută de Shopping City Suceava.

Sponsorizarea constă într-un spirometru modern, care măsoară capacitatea pulmonară, volumul expirator și inspirator, un analizor electroliți, un aparat digital de inhalosedare, folosit pentru sedarea pacienților înainte de operație, un analizor electroliți și un aparat de iontofereză cu pilocarpină.

Echipamentele medicale moderne vin în sprijinul medicilor din cadrul secției de pediatrie, contribuind la eforturile constante depuse de către cadrele medicale pentru a diagnostica și trata copii cu diverse afecțiuni. Investițiile în aparatură medicală sunt absolut necesare, deoarece existența unui echipament medical adecvat permite medicilor să intervină prompt în tratarea pacienților.

Și în acest an, Shopping City Suceava și-a propus ca prin intermediul acestei sponsorizări să se alăture eforturilor generoase depuse de medicii din cadrul Spitalului Judeţean Suceava “Sf Ioan cel Nou” pentru a oferi sucevenilor, și nu numai, servicii medicale cât mai complete şi de înaltă calitate.

Este al doilea an consecutiv în care centrul comercial a sponsorizat Spitalul Județean Suceava „Sf. Ioan cel Nou”. Anul trecut, în urma unei sponsorizări făcute de Shopping City Suceava, secția de neonatologie a fost dotată cu un un ventilator de suport respirator non-invaziv cu frecvenţă înaltă, de o importanţă vitală pentru copiii care ajung pe lume prematur.

Mircea Petrariu, center manager Shopping City Suceava, a punctat importanța adoptării unui comportament responsabil față de societate și comunitatea locală:

„Shopping City Suceava continuă seria proiectelor de responsabilitate socială, venind în sprijinul comunității locale, ori de câte ori avem această posibilitate. Sperăm că echipamentele medicale vor contribui la calitatea actului medical și că se vor dovedi a fi un real suport tehnic pentru cadrele medicale. Asigurăm comunitatea locală că avem toată deschiderea să continuăm astfel de acțiuni cu un puternic impact social”, a spus Mircea Petrariu, center manager Shopping City Suceava, punctând importanța adoptării unui comportament responsabil față de societate și comunitatea locală.