Două femei au ajuns marţi la spital după ce au fost accidentate de maşini pe când traversau strada, una neregulamntar, iar cealaltă pe trecerea de pietoni.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, la ora 08.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208H, ajuns în intersecția cu un drum comunal de pe raza comunei Baia, un localnic de 30 de ani a surprins şi accidentat o femeie de 69 de ani din aceeași localitate, angajată în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital,  i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot marţi, la ora 14.05, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, un localnic de 61 de ani  a surprins şi  accidentat uşor o tânără de 19 ani din aceeași localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal.

După accident, conducătorul auto s-a deplasat cu autoturismul aproximativ 100 metri pe strada Ion Creangă și a parcat vehiculul, fiind identificat de poliţişti.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.