Opt persoane au ajuns marţi la spital în urma unor accidente rutiere petrecute pe şoselele din judeţ.    

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, la ora 07.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în afara localității Horodnic de Jos, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, o tânără  de 18 ani din comuna Gălănești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns cu maşina pe contrasens și apoi în șanțul de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care s-a prezentat ulterior la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Aceasta a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

În aceeaşi zi, la ora 14.10, în timp ce conducea autoutilitara pe DC 70A din comuna Bosanci, un bărbat de 39 de ani din comuna Udești nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de autoturismul din faţă, condus de un tânăr de 19 ani din comuna Boroaia, şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta, pe care l-a proiectat în autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 70 de ani din județul Botoșani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei tinere de 18 ani din comuna Boroaia, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 19 ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Câteva minute mai târziu, la ora 14.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 290 din comuna Fântânele, o localnică de 34 de ani s-a angajat în depășirea unui autoturism oprit regulamentar, ocazie cu care a pătruns cu roțile pe acostamentul din pământ, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a doi minori de 10 şi respectiv de 12 ani, ambii din comuna Fântânele, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.        

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Marţi seară, la ora 18.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, la ieșirea din comuna Dărmănești, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 41 de ani din municipiul Rădăuți a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 31 de ani din orașul Cajvana. 

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 31 de ani şi a trei persoane din oraşul Cajvana, cu vârste cuprinse între 4 şi 29 de ani, pasageri în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.