Patru persoane au ajuns joi la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi, la ora 10.03, în timp ce conducea autoturismul în parcarea din spatele unui bloc situat pe strada Zorilor din municipiul Suceava, un localnic de 40 de ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a surprins şi a accidentat ușor o femeie de 82 de ani din aceeași localitate, care traversa parcarea.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.        

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Tot joi, la ora 10.57, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazul din municipiul Suceava, un localnic de 50 de ani a efectuat un viraj la stânga, moment în care a surprins şi accidentat uşor o femeie de 73 de ani din aceeași localitate, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei.               

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Joi seară, la ora 17.45, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC 65A din comuna Fântânele, pe fondul neadaptării vitezei, un localnic de 52 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a lovit un podeț, după care a fost proiectat într-un gard din lemn ce delimita un teren arabil.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorul auto care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta nu a putut fi testat de poliţişti cu aparatul etilotest, însă la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Câteva minute mai târziu, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea imprudent atelajul hipo pe un drum comunal din comuna Păltinoasa, nefiind echipat corespunzător pentru a circula pe timp de noapte, un localnic de 41 de ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga pentru a pătrunde pe DN 2E şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani din comuna Valea Moldovei, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.