11 bărbați din Salcea și Dumbrăveni au încasat amenzi record, care totalizează aproape 30.000 de euro, după ce au participat la o petrecere dată de unul dintre ei, în curtea unei case din Salcea. Pentru că nu a considerat că e destul faptul că ignoră interdicțiile din această perioadă cruntă, organizatorul s-a mai apucat și să filmeze petrecerea și să facă live pe Facebook.

În a doua zi de Paște, pe 20 aprilie, pe contul unui bărbat din Salcea a apărut filmarea live, una de aproape jumătate de oră, în care mai mulți bărbați petreceau la grătare și ceaun, făcând printre altele glume pe seama carantinei și a amenzilor legate de izolare.

Deși imaginile au fost șterse ulterior, acestea au circulat suficient de mult cât să ajungă și la polițiști.

În urma cercetărilor demarate de Poliția orașului Salcea au fost identificați 11 bărbați, cu vârste între 21 și 56 de ani, din Salcea și Dumbrăveni, care au participat la petrecere. 

Polițiștii au decis să aplice măsuri severe în acest caz, aplicând amenzi maxime, la mai multe acte normative încălcate din cadrul ordonanțelor militare. Așa au rezultat amenzi care totalizează 135.000 de lei, aproape 30.000 de euro. Fiecare a încasat amenzi de peste 10.000 de lei. Petrecăreții au totuși posibilitatea de a achita semnificativ mai puțin, dacă o vor face în termenul prevăzut pentru a plăti jumătate din minim.