În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost înregistrate doar 15 cazuri noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Institutul Național de Sănătate Publică a transmis că până luni, 25 mai, în județul Suceava sunt înregistrate 3.453 de cazuri de Covid-19. În cursul zilei de duminică, numărul acestora a fost de 3.438.

Grupul de Comunicare Strategică a mai anunțat că până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, de duminică, în România au fost înregistrate alte 213 noi cazuri de îmbolnăvire.

De asemenea, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.