Doi tineri au ajuns la spital, joi seară, după ce autoturismul cu care se deplasau regulamentar a fost lovit violent de o mașină scăpată de sub control, într-o curbă, de o șoferiță în vârstă de 21 de ani. Accidentul s-a înregistrat în jurul orei 18.45, pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, sat Valea Putnei.

Din cercetările poliției rezultă că o tânără în vârstă de 21 de ani, din Bistrița-Năsăud, care conducea un BMW, dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, a pierdut, la un moment dat, într-o curbă periculoasă la dreapta, controlul asupra direcţiei de mers, mașina intrând pe sensul opus de deplasare, unde a lovit frontal un Audi care se deplasa regulamentar.

În Audi se aflau doi tineri din Fălticeni, care au resimțit destul de tare șocul impactului. Este vorba de o tânără de 21 de ani, pasageră, și de tânărul în vârstă de 24 de ani de la volan. Ambii au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism toracic și contuzie genunchi stâng, în timp ce bărbatul cu o contuzie la mâna dreaptă. În cazul ambilor, diagnosticul preliminar a indicat leziuni ușoare.

Tânăra care a pătruns cu autoturismul pe contrasens nu a suferit leziuni. 

Polițiștii i-au verificat cu etilotestul pe ambii șoferi, rezultând că nu au consumat alcool.