Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Baia, care juca fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a murit sâmbătă într-un accident rutier foarte grav produs pe drumul E70, în județul Teleorman. Dorin Manolea era în vederile echipei de liga a III-a, Șomuz Fălticeni, și urma să dea examenul de bacalaureat. În accident au murit trei oameni, iar tatăl tânărului de 19 ani a fost rănit. În accident au fost implicate trei mașini iar autoutilitara condusă de tatăl lui Dorin Manolea, care transporta marfă, a fost lovită de un autoturism ieșit din coloana de pe contrasens.

Impactul a fost de o violență extremă, autoutilitara fiind proiectată în afara carosabilului și răsturnată.

Liceul cu Program Sportiv Suceava a transmis un mesaj emoționant cu privire la tânărul care avea o carieră promițătoare în față:

”Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație. Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel. „Manu” așa cum îl alintau colegii a fost un jucător cu o evoluție uimitoare pe parcursul celor patru ani petrecuți la LPS Suceava, reușind să urce de la nivelul de sportiv încadrat în a II-a grupa valorică până la nivelul de jucător de bază la grupele superioare și apoi în echipa de seniori, LPS Suceava din liga a IV-a. Sportivul era în vederile echipelor de liga a III-a din județul Suceava și a fost îndrumat în cea mai mare parte a scurtei sale cariere de profesorul Bîgu Răzvan”.